top of page
Yogainstruktør

Yoga Certificering
200 Timers basis yogauddannelse
Hatha & Vinyasa

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Ascends skræddersyede Yoga Alliance certificering
Med dette certificat bliver du officielt certificeret yogaunderviser og kan dermed undervise i Hatha og Vinyasa (Flow) i hele verden med en yoga alliance godkendt uddannelse. 

 

På mindre end 6 måneder, kan du forvandle din passion for yoga til en karriere som certificeret yogaunderviser med vores skræddersyede uddannelsesprogram.
Denne uddannelse er særligt designet til dig, der ønsker at gøre yogaundervisning til en del af din karriere, men også til dig der ønsker at udforske yogaens verden for at forbedre din egen praksis og forståelse. Du vil få mulighed for at fordybe dig, lære om forskellige yogastilarter og opnå større indblik i dig selv, din krop og din yoga.
På denne unikke yogarejse med os, vil du blive udfordret og inspireret gennem en kombination af teori, praksis, hjemmearbejde og fri yoga. Du vil blive guidet sikkert gennem yogaverdenen, og få værdifuld viden og færdigheder til at træde ind i rollen som yogaunderviser.

Uddannelsen forløber:
fra d. 29 August - 30 November


✨ Hver torsdag kl. 16:30 - 21:30
(29/08 - 5,12,19,26/09 - 3,10,17,24,31/10 -
7,14,21,28/11)
✨ Lørdag & søndage kl. 10:00 - 17:00

(31-01/08 & 21-22/09 & 12-13/10 & 02-03,23-24/11)

 

Uddannelsens indhold:

 • Yogahistorie- og filosofi

 • The 8 limbs of yoga

 • Yogaens udvikling fra Indien til vesten

 • Pranayama / åndedrætsøvelser

 • Asanas / yogastillinger

 • Savasana / afspænding

 • Meditation

 • Bevægelseslærer, anatomi og fysiologi

 • Undervisningsteknik

 • Formidling og undervisningsmetoder

 • Sekvensering

 • Opbygning af flows, hatha og vinyasa

 • Refleksionsøvelser, journaling

 • Mudras, bandhas og chanting

 • Chakra, Koshas, Nadis, Kleshas

 • Fordybelses-praksis: Blandt andre Yin, Yoga Nidra, Kundalini, Ashtanga, Bikram

 

Efter denne uddannelse er du klar til at undervise på egen hånd i hatha og flow yoga. 

 

Praktisk info: 

Prisen for hele uddannelsen er 34.000,-
Med et EarlyBird tilbud på kun 28.495,- (ved booking inden d. 01/06 2024)

Inkluderet i prisen er:

 • Yoga Alliance certifikat

 • Yogamåtte

 • Yogataske

 • Yogadagbog 

 • Åbningsceremoni

 • Uddannelsesmaterialer

 • Gavekort til
  - kropsterapeutisk behandling
  eller
  - cupping

 • Fri adgang til yogatimer under hele uddannelsen både i vores
  - Køge yogastudio
  - Solrød yogastudio 

 

Depositum:

Du kan sikre dig din plads ved at betale depositum på, 3.000,-
Herefter skal beløbet betales senest d. 01/06, hvis du ønsker earlybird-pris  

eller d. 29/08 for det fulde beløb.

Rater:
Vi er godt klar over, at det kan være en stor udskrivning på én gang, derfor kan du sagtens betale i rater, hvis dette ønskes, kan du kontakte os på: cille@ascendstudio.dk
Så skræddersyer vi en betalingsplan der matcher dig.

Generelle spørgsmål:

✨ Kan jeg tage uddannelsen mens jeg har et fuldtidsarbejde/studie?

Ja, det kan du sagtens! 

Vi mødes 14 torsdage kl. 16.30-21.30 som led i at skabe en fast yogapraksis.
Derudover mødes vi fem weekender fordelt på 3,5 måned, hvor vi  fordyber os endnu mere.
Det er vigtigt at al den viden du tilegner dig når at lande i kroppen, derfor er der en uge imellem de fleste mødegange, så er der tid til din egen praksis, samtidig med at informationerne er friske i erindringen. 
Dog ønsker vi også at arbejde sammen og skabe et naturligt flow for krop og sind, hvorfor uddannelsen løber over små 4 måneder, så intet går tabt i processen. 

✨ Hvad hvis jeg ikke kan være med på alle uddannelsesdagene?

Dér kan være årsager til du ikke kan deltage på enkelte dage eller weekender, livet skal jo leves sideløbende med uddannelsen. Derfor kan du have op til 15% fravær fra udannelsen. Drejer det sig om mere end dette, vil vi lave nogle online timer/hjemmearbejde for at hjælpe dig igennem så du ikke misser noget. 

✨ Hvordan er uddannelsen bygget op?
Vi har bygget uddannelsen op således at du får en god kombination af faglig viden, en masse lækker yoga, sjove lege, videoer, tests samt spændende gæstelærer der vil berige os med deres unikke viden.
Du får her muligheden for at omdanne din egen praksis til undervisning af andre, i sikre, trygge rammer med professionelle, dygtige og erfarne yogier. 

 

✨ Hvordan forløber en dag på uddannelsen?

- Vi vil altid starte ud med en praksis, det kan være alt fra en Hatha time, til vinyasa, til meditation og/eller pranyama.

- Så vil vi opsummere fra tidligere og lige lande i lokalet, snakke sammen om de oplevelser yogaen nu giver dig, hvad din krop og dit sind oplever under din egen praksis, en spændende rejse er ved at udfolde sig for dig og yogaen vil pludselig blive oplevet i et nyt og inspirerende lys, hvilket er noget vi, som undervisere, selv har oplevet og glæder os til at dele med dig. 

- Efterfølgende vil vi have teori, som bliver bygget op på forskellig vis, det kan enten være igennem videoer, powerpoints, flashcards, lege eller lign. 

- Vi vil altid studere, undersøge og gå i dybden med en masse yogastillinger, så du lærer den korrekte alignment, både i forhold til dig selv og til andre. 
- Der vil være en pause, hvor du kan stille spørgsmål, lege videre i studiet eller, hvor du kan trække dig og spise dig mad, enten i vores hyggelige gårdhave, eller du kan gå en tur, der er en masse kaffebutikker, salatbarer og cafeer indenfor få min. gang fra studiet.

Hvad sker der efter uddannelsen?

Efter du har endt uddannelsen vil du have adgang til at melde dig ind i Yoga Alliance, som aktivt medlem, du er nu blevet professionelt uddannet yogaunderviser.
Du kan begynde at undervise i Hatha og Vinyasa i diverse yogastudios, aftenskoler, fitnesskæder mm. Du kan lave online videos, privattimer, undervise for firmaer, skoler eller lign. lige, hvad du ønsker.
Du er klar til at tage de første skridt ind i den fantastiske yogaverden.
Herfra kan du bygge ovenpå din uddannelse med lige netop den yoga der inspirer dig mest.
Fordi dette er en basisudannelsen er du nu fri til at tage alle de skridt indenfor yogaensverden du ønsker, det kunne være efterfødselsyoga, pranayama instrukør, børneyoga, 300YTT advanced underviser, Kundalini, Jivamukti, Yin og meget meget mere.

 

bottom of page