top of page
_edited.png

Med ét ord vil jeg kalde Ascend Studio Køge velgennemt. Det gælder alt fra skemaets sammensætning (en 'aktiv' hhv. en 'afslappende ' time hver dag) over studiets indretning (med grønne planter og smukke, afstemte farver og rar stemning), de dygtige instruktører (er man til pænt hård men samtidig nærmest meditativ træning kan jeg varmt anbefale Cille, ejerens, flow-timer) til redskabernes kvalitet (tykke måtter med specialdesignet tryk, der hjælper en til at placere kroppen rigtigt, lækre yogablokke i kork og solide yoga-pøller).

Derudover vil jeg også fremhæve nogle måske lavpraktiske men ikke desto mindre væsentlige features, man ikke nødvendigvis finder andre steder:
*man kan let booke (og afbooke) tid online
* der er mulighed for at man for en ganske fair pris pr. måned kan dyrke alt den yoga man orker
* der er pause ml. timerne så selve timen ikke forstyrres af et hurtigt ind og ud-skifte.

Ovenstående er baseret på min erfaring som medlem i godt en måned, hvor jeg er kommet 3-4 gange om ugen.

Mie Ajspur

Google anmeldelse

Hyggeligt sted. Jeg elsker at side og nyde en chai-latte før min yogatime. Rare undervisere og totalt hyggeligt sted.

Carlos Paldan

Trustpilot

Jeg anbefaler på det varmeste
Ascend yoga, det hyggeligste yogastudio på Østerbro.
Alle underviserne er meget kompetente og Ascend byder også på aerial yoga workshops med flere samt en hyggelig café.
Cille har designet de bedste og smukkeste yogamåtter, som kan købes i studiet 😊

Iben

Trustpilot

Ascend is a very beautiful yoga studio in Køge. It's calm, welcoming and in a short session with Cille, she was very patient, taking me through a very mindful session. Would highly recommend.

Chris Wiggins

Google Anmeldelse

Så hyggeligt et sted! Var til en yoga event, og nød stedet, stemningen og ikke mindst god yoga og kvalitetsmåtter!
Kommer helt sikkert igen.

K. Dragør

Trustpilot

Ascend føles lidt som et bonushjem. Jeg bliver altid mødt af smil og varme, når jeg træder ind i studiet - både af Cille (ejer) og alle de andre undervisere. De har altid et bredt udvalg af yogaformer, hvilket betyder at jeg kan vælge en time udfra der hvor jeg er på den pågældende dag - om det er at komme ind i kroppen og ned i tempo, eller få pulsen op og bevæge mig igennem udfordrende flows. Derudover tilbyder Ascend aerialhold, som hjælper mig til at finde ind til mit legende selv. Der er et bredt udvalg af undervisere, som har hver deres præg på timens form. På den måde kan en flowtime se helt forskellig ud, afhængigt af hvilken underviser man vælger. 
Underviserne er altid søde, smilende og hjælpende, og så er de passionerede og mega kompetente. 
Hvis ikke jeg deltager på et hold, så kan jeg sætte mig i caféen, som er hjemlig og stemningsfyldt, og nyde en kop kaffe i rolige omgivelser. 
Jeg er så taknemmelig for at jeg fandt Ascend.

Rebecca Joanna Daniels

Trustpilot

Meget hyggeligt yoga studio og særdeles kompetente undervisere.

Seb

Trustpilot

Dejlig yoga time med dygtig underviser! 

Da jeg er nybegynder indenfor yoga-universet har jeg kun prøvet en "slow yoga" time. 
Jeg kan dog se at der er mange forskellige typer af yoga timer, som klart skal afprøves når jeg lige får styr på det basale. Underviseren var meget dygtig til at forklare de forskellige yogapositioner - som man jo ikke helt kender som nybegynder. 

Den tilhørende café er desuden rigtig hyggelig og flot indrettet. Det er med til at skabe en afslappet stemning fra det sekund man går ind af døren.

Helt klart en oplevelse værd!

Christian Holmsteen

Trustpilot

Hold da op! Jeg må bare anbefale dette nye hyggelige yogastudio på Østerbro, som oser af afslapning, rar atmosfære, og hvor jeg kan få plads på et hold med slow den ene dag og mere udfordrende og hårdere træning den næste. Fælles for oplevelsen er, at de instruktører jeg møder er topprofessionelle og super dygtige. (og jeg har snart prøvet alle) Og man føler sig virkelig velkommen, for de husker mit navn, når jeg kommer på et hold. Jeg ser ofte mit snit til at snuppe en lækker kaffe (og den ER virkelig lækker!) og hænge lidt ud efter session. De har også et fantastisk godt børnehold! Kæmpe anbefaling!

Lise Jæger

Trustpilot

Virkelig et dejligt yoga center og dygtige yogalærer👍🧘‍♂️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kommer helt sikkert til at bruge dette yogasted rigtig meget ❤️

Jacob Corfixen

Google Anmeldelse

bottom of page