top of page

ons. 13. dec.

|

Køge

JuleYoga

Det er en travl tid i julen, hvor vi alle skal sørge for at folk omkring os har det godt. Ældre, børn, partnere, søskende, veninder. Derfor sørger Ascend for et pusterum, kun for dig, hvor du kan lade op, lukke af og koble fra. For alle niveauer.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
JuleYoga
JuleYoga

Tid og sted

13. dec. 2023, 16.30 – 18.30

Køge, Quistgaardsvej 4, 4600 Køge, Danmark

Gæster

Om eventet

Tag en pause fra julesæsonens travlhed og lad vores erfarne yogainstruktør guide dig på en rejse mod selvforkælelse og indre harmoni. 

Dette event er skabt for dig, der ønsker at genoprette forbindelsen med dig selv, så du kan være den bedste version af dig selv for dem, du elsker i denne, ellers så travle juletid.

Vores dygtige yogainstruktør vil lede dig gennem blid hatha og klassisk yin yoga, der vil løsne spændinger og skabe balance i krop og sind. 

Give dig en pause fra kulde, juleindkøb, planlægning og julemad.

Efter den fysiske praksis vil du blive inviteret til at deltage i mindfulness-session med æteriske olier, der vil fordybe din afslapning og forynge din energi. Afslutningsvis vil vi forkæle dine sanser med en soundbathing, der vil hjælpe dig med at finde total indre ro.

Dette event er ikke kun en gave til dig selv, det er også en investering i dit velvære, så du kan være en mere kærlig og opmærksom person overfor folk omkring dig. Tag denne tid til at genoprette balancen i dit liv og forny din indre harmoni. Vi ser frem til at dele denne smukke oplevelse med dig. Tilmeld dig nu og vær klar til at forkæle dig selv, så du kan sprede kærlighed og ro i hjerternes tid.

Billetter

 • 1 person + snacks

  Denne billet er for en person til blid hatha, yin og mindfulness med æteriske olier. Vi serverer også en lækker snack efter eventet

  180,00 kr.
  +4,50 kr. Servicegebyr
  Salg slut
 • 2 personer + snacks

  Denne billet er for to personer til blid hatha, yin og mindfulness med æteriske olier. Vi serverer også en lækker snack efter eventet

  300,00 kr.
  +7,50 kr. Servicegebyr
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page