top of page

ons. 27. dec.

|

Køge

108 Surya Namaskar

I yogaens verden er der en meget kendt praksis der hedder "Surya Namaskar" også kendt som solhilsen. Primært i Hatha og Vinyasa yoga bruges denne sekvens til at skabe fokus og varme hele kroppen op. Kom med til denne workshop og oplev 108 Surya Namaskar, den mest kendte tradition i yogaens verden.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
108 Surya Namaskar
108 Surya Namaskar

Tid og sted

27. dec. 2023, 17.30 – 19.00

Køge, Quistgaardsvej 4, 4600 Køge, Danmark

Gæster

Om eventet

108 Surya Namaskar

Denne tradition er kendt verden over, hvor yogier mødes i store grupper for at skabe et flow af solhilsner. 

En tradition som er med til at markere et nyt år, en ny sæson, en ny begyndelse, en ny dig.

Solhilsnerne er de mest kendte stillinger indenfor yogaens praksis, de er sammensat i et flow der bliver guidet som perler på en snor. 

De er bygget op således at de aktiverer alle de store muskelgrupper, og varmer hele kroppen op.

I en smuk symbiose med vejrtrækningen, vil denne sekvens "solhilsen A" skabe en varme, en blodcirklation og en koncentration som kun opnås ved at give helt slip i krop og sind og bare lade dig selv give efter for dette flow.

Mærk på egen krop, hvad netop denne helt unikke sammensætning af stillinger og gentagelser gør ved dig, få ryddet op og renset ud i din krop og start frisk på 2024.

HVORFOR 108 HILSNER TIL SOLEN?

Ifølge hinduisme er 108 et helligt tal med mange forskellige betydninger: • 108 symboliserer helheden i vores eksistens - 1 står for helligdom eller gud, 0 står for spirituel fuldkommenhed og 8 står for evighed.  • 108 forbinder solen, månen og jorden da solens og månens gennemsnitsafstand til jorden er 108 gange deres respektive diametre.  • 108 energibaner i kroppen former hjertechakraet. • Sanskrit alfabetet har 54 bogstaver, som hver har et maskulin (shiva) og et feminin (shakti) og 2 x 54 er 108.  • Der er 108 hellige steder i Indien og ligeledes 108 hellige punkter på kroppen.  • Der er 108 perler i en mala (yoga perlekæde) samt ”guru perlen” som de 108 perler roterer rundt om som planeter i rotation rundt om solen.

Vi glæder os til sammen at dykke ned i dette unikke flow.

Kærligst

Ascend Studio 💚✨

Billetter

  • 1 person inkl. ingefær shot

    Deltagelse til dette unikke "surya Namaskar" event inkl. friskpresset shot

    150,00 kr.
    +3,75 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page